Over ons

Over Weolcan

Weolcan helpt organisaties om strategisch aan de slag te gaan met cloudtechnologie. Zo wordt jullie cloudmigratie geen (duur) doel, maar een middel om een wendbare, data-gedreven organisatie te worden. Onze experts ondersteunen je op technisch en procesmatig vlak, maar helpen je ook om cloudexpertise door de organisatie te verspreiden. Zo dringt de cloudstrategie door tot alle lagen van de organisatie en kunnen jullie écht gaan innoveren.

Niet naar Cloud omdat de buurman het doet

Cloud is immens populair. Dat snappen we goed, maar de trend is ook een valkuil. “Naar Cloud migreren omdat de buurman het doet, is een slecht idee,” zegt Michiel de van der Schueren, oprichter van Weolcan. Als cloudpionier van het eerste uur merkte hij dat veel organisaties aan een cloudmigratie beginnen zonder plan. In 2015 richtte hij daarom Weolcan op, samen met cloud architect Bart Veldhuis. Het doel: organisaties helpen om Cloud strategisch in te zetten en een digital enterprise te worden. 

Cloud kennisleider

Weolcan is niet het enige cloudadviesbureau. Wel zijn we kennisleider in ons vakgebied. Onze kennis over Cloud gaat diep en de ervaring van onze experts maakt ons de ideale partner om aan te haken bij jullie cloudtransitie. We zijn thuis in de oplossingen van alle cloudleveranciers, maar als onafhankelijke partij zijn we niet verbonden aan één specifieke aanbieder. Daarnaast ondersteunen we onze klanten in de gehele transitie:

weolcan-_opstellen cloudstrategie
Opstellen van een cloudstrategie
weolcan-_ontwikkelen cloudarchitectuur
Ontwikkelen van jullie cloudarchitectuur
weolcan-_kiezen implementeren cloudoplossingen
Kiezen en implementeren van de juiste cloudoplossingen
weolcan-_autom - migrerern - beheren - onderliggende infrastructuur
Automatiseren, migreren en beheren van de onderliggende infrastructuur

Gericht op kennisoverdracht

Onze experts steken veel tijd in het trainen van jou en je collega’s. Zo helpen we jullie bij het opzetten van een intern cloudteam (het Cloud Centre of Expertise). Dit team verspreidt cloudexpertise door de organisatie, zodat jullie op den duur zelfstandig verder kunnen. Zelfstandig betekent niet dat we uit beeld verdwijnen. Onze klanten weten ons altijd te vinden als zij behoefte hebben aan bijscholing of extra support. Relaties waar we trots op zijn!

Inspirerend werkgeverschap

Onze experts werken dagelijks aan de nieuwste cloudoplossingen bij de meest uiteenlopende klanten. Dit maakt Weolcan een inspirerende werkgever voor cloudexperts. Ons team bestaat dan ook uit de beste mensen uit het vakgebied.

De cijfers

Onze experts hielpen al heel wat organisaties met hun transformatie naar een digital enterprise. Benieuwd naar hun ervaringen? Bekijk onze cases!

0

Klanttevredenheid

0

Klanten

0

Cloudstrategieën

Met onze experts werken?

Werk jij aan de cloudmigratie van jouw organisatie? Of zit je al midden in de transitie? Neemt contact met ons op! Onze experts helpen je graag om je plannen te perfectioneren, de cloudmigratie te coördineren en Cloud voor je aan het werk te zetten.

Stel je vraag!

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com