Bart Veldhuis

Bart draagt de eindverantwoordelijkheid voor de adviestrajecten van Weolcan. Hij is gecertificeerd cloud architect met ruim 20 jaar ervaring in IT. Met een technische achtergrond en veel praktijkervaring is hij betrokken bij het strategisch adviseren van organisaties – over alle sectoren waar Weolcan actief is. Tijdens zijn loopbaan is hij als architect verantwoordelijk geweest voor diverse cloudtransformaties van verschillende soorten applicatielandschappen. Variërend van grootschalige datacentermigraties tot het transformeren van ISV naar Software-as-a-Service leveranciers.

Bart is ervan overtuigd dat een succesvolle (cloud)transformatie niet uitsluitend over de techniek gaat maar juist ook over mensen en de processen. Hij heeft als adviseur al tientallen organisaties geholpen met het opstellen van de cloudstrategie en het uitvoeren van de bijbehorende applicatie assessments. Bart heeft als adviseur ook een rol gespeeld bij de inrichting van diverse Cloud Center’s of Expertise. De in de praktijk opgedane kennis over het inbedden van cloudtechnologie in een organisatie heeft hij gebruikt bij het ontwerpen en opstellen van het Weolcan Cloud Governance Framework.

Buiten zijn werkactiviteiten is Bart de medebestuurder van de door hem in 2014 mede-opgerichte vakgroep voor cloud architecten: de Cloud Architect Alliance. Vanuit deze vakgroep organiseert Bart jaarlijks evenementen voor aangesloten cloud architecten over diverse thema’s zoals security of cloud management. Bart treedt op als dagvoorzitter of gastspreker bij diverse vakcongressen en geeft gastcolleges aan de Nyenrode Business University.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com