Bernadette Huizinga

Als consultant neemt Bernadette organisaties aan de hand die de ambitie of noodzaak kennen om te transformeren naar een digitaal gedreven organisatie, zodat IT en waarde voor de business hand in hand gaan. Met het Weolcan Cloud Governance Framework als referentie model vertaalt zij de strategische doelstellingen belegd in de Cloud Strategie in een concrete implementatie van Cloud Governance. De opbouw van benodigde Cloud-expertise, organisatie wijd, en een toename van de Cloud-volwassenheid, wordt veelal bereikt door het in stelling brengen van een Cloud Center of Expertise.

Na haar studie Technologie Management aan de TU Eindhoven heeft Bernadette zich in allerlei functies altijd begeven op het grensvlak van technologie, mensen en processen. Door haar analytische vaardigheden gecombineerd met de intrinsieke drive om Cloud te laten werken voor haar klanten, heeft zij wereldwijd vele organisaties op weg geholpen op hun reis naar Cloud ten dienste van de digitale transformatie.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com