Dirk Straat

Als Consultant begeleidt Dirk organisaties bij het opstellen van toekomstgerichte Digitale en Cloud strategie├źn, met als doelstelling om innovatie te versnellen en complexiteit te verlagen. Of dat nu kan met behulp van Cloud, of met het ontwerpen van een multi cloudarchitectuur. Dirk is tevens gecertificeerd Cloud Architect en heeft meerdere organisaties begeleid bij het ontwerpen van het cloudplatform waar cloudapplicaties op kunnen landen.

Na zijn studie heeft Dirk 4 jaar onderzoek gedaan bij KPN Research. Sinds die tijd heeft hij als Project Manager voor verschillende bedrijven een verscheidenheid aan IT-projecten geleid. Daarnaast heeft Dirk voor meerdere managed cloud serviceproviders gewerkt, zowel bij de delivery als de ontwikkeling van diensten. Hij heeft hierdoor meer dan 20 jaar ervaring met transities en het verbeteren van IT-omgevingen. Vanuit deze ervaring levert Dirk daarom ook op het gebied van Cloud governance waardevolle bijdragen.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com