Eric Groot

Eric heeft als gecertificeerd architect (TOGAF, AWS, Microsoft) in de afgelopen 25 jaar een enorme kennis opgebouwd van het ontwerpen, bouwen en troubleshooten van complexe virtuele (cloud) infrastructuren. Hij is de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor vele optimalisatie-, consolidatie- en migratieprojecten, voor infrastructuur projecten, private cloud en public cloud projecten en voor business-kritische solution architecturen.

Als lead architect is Eric vertrouwd met verschillende architectuurstijlen en heeft hij een hands-on mentaliteit waardoor hij goed kan sparren met consultants, engineers en operations. Hij is daarbij op de hoogte van welke voordelen verschillende architectuurkeuzes kunnen bieden, en wat het meest geschikt is voor een bepaalde business case. Hij stelt business cases, kaders en richtlijnen op waarbij hij hecht aan traceerbaarheid van normen, wensen en eisen in de oplossingen.

Daarbij heeft hij ook bijzondere aandacht voor het organisatorische aspect: hoe adopteer je als organisatie clouddiensten? Wat vereist dit van de business, van het beleid en van operations?

Eric is een praktisch denkend architect met oog voor commercie, business doelen en mensen.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com