Koen van Schijndel

In de rol van Managing Consultant bij Weolcan zet Koen zijn analytische vaardigheden, kritische blik en creativiteit in bij het ontwikkelen van cloudstrategieën en het verhogen van de cloudvolwassenheid voor en bij een breed scala aan organisaties in zowel de private als publieke sector.

Koen is voortdurend bezig met het doorontwikkelen van Weolcan’s producten, proposities en dienstverlening en is een echte probleemoplosser die in staat is om de belangen van betrokken partijen te wegen en te combineren in een goed eindresultaat voor de klant.

Koen is in 2015 afgestudeerd als Technisch Bestuurskundige aan de Technische Universiteit Delft. De specialisatie ICT Management and Design en zijn afstudeeronderzoek, waarin hij een meetinstrument heeft ontworpen voor het managen en monitoren van de duurzaamheid van Cloud computing, hebben zijn enthousiasme voor de (disruptieve) mogelijkheden en toepassingen van Cloud aangewakkerd. Naast zijn studie runde Koen met twee andere studenten een uitzendbureau voor studentprogrammeurs.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com