Cases

Hier zijn we trots op

We zijn blij met al onze klanten. Of we nu een Business Case doorrekenen, een RFP begeleiden of een complete Cloud Strategie ontwerpen. Maar het grootste verschil maken we voor klanten die we helpen bij hun digitale transitie. Dat begint met een Cloud Strategie die nauwkeurig aansluit bij de strategische doelstellingen van de organisatie, waarbij een grote omslag gemaakt wordt in de manier waarop de organisatie waarde creëert voor de business van hun klanten. Dat verandert bijvoorbeeld van het leveren van producten naar het leveren van een dienst of in andere woorden: ‘van bezit naar gebruik’ op basis van bijvoorbeeld Predictive Maintenance. Van reactief naar proactief, waarbij de klant van de klant niet meer achteraf, maar real time geïnformeerd wordt. Of het hele productieproces verandert van ‘built-to-stock’ in ‘built-to-order’.

In alle gevallen betekent deze verandering ook een grote verandering in het primaire proces en het verdienmodel van onze klanten. Met alle gevolgen van dien. Daarom besteden we bij de implementatie van zo’n Cloud Strategie altijd veel aandacht aan Cloud Governance, waarmee we zorgen dat de ‘People & Processes’ zó zijn ingericht dat de organisatie ten aanzien van de IT component van het primaire proces ‘in control’ blijft. Hieronder staan een paar fraaie voorbeelden van organisaties die wij hebben mogen helpen bij hun digitale transitie. 

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com