Christian van Barneveld

Als Managing Consultant begeleidt Christian organisaties bij het opstellen van een toekomstgerichte IT-strategie, met als doelstelling om innovatie te versnellen en complexiteit te verlagen. Of dat nu kan met behulp van Cloud of met het ontwerpen van een multi Cloud architectuur. Daarnaast begeleidt hij het optimaliseren van de IT-operatie voor het beheren van nieuwe vormen van IT. In elke situatie stelt Christian de behoefte van de organisatie centraal en zorgt hij ervoor dat deze wordt ingevuld.

Christian gebruikt daarbij de ervaring die hij de afgelopen 13 jaar als architect en consultant heeft opgedaan. Hij is voor veel organisaties verantwoordelijk geweest voor het opzetten of verbeteren van IT en de transities naar Cloud van met name bedrijfs-kritische applicaties. Christian heeft veel organisaties geholpen bij het verhogen van de business continuïteit op IT-gebied. De laatste jaren vooral met behulp van een Software Defined Datacenter of Cloud infrastructuur.

Daarnaast heeft Christian tijdens zijn laatste MSc studie zijn IT Operations ervaring gebruikt om een maturity model te ontwikkelen voor Cloud Operations. Hiermee kunnen organisaties met een interne IT-afdeling en een eigen IT-omgeving meten waar zij staan om zo hun doelstellingen voor een private of multi Cloud te bepalen.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com