Jan Spigt

Na een bedrijfskundige bachelor heeft Jan zowel de master Information Management aan de Tilburg University, als de master Management, Economics en Consumerstudies aan de Wageningen University afgerond.

In deze masters heeft hij zich gericht op het strategisch toepassen van nieuwe (disruptieve) technologieën, om een onderneming fundamenteel te veranderen, en daardoor in staat te stellen zijn strategische, tactische en operationele doelen te bereiken. Daarnaast stond change management centraal, gericht op het voorbereiden en ondersteunen van individuen, teams en organisaties bij organisatorische veranderingen.

Sinds 2019 heeft Jan in zijn rol als Cloud Consultant organisaties uit uiteenlopende sectoren begeleid bij het opstellen van een cloudstrategie, waarbij waardecreatie centraal stond. Naast de technologie richt Jan vooral de nadruk op het inrichten van de mensen en de processen, om op een gecontroleerde manier van cloudtechnologie te profiteren. Daarnaast is Jan vanuit Weolcan actief als trainer op uiteenlopende cloud-gerelateerde onderwerpen.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com