Tom Sondermeijer

Tom is in 1999 gestart in de IT als junior medewerker en heeft “on-the-job” opleidingen en certificaten gehaald over alle aspecten van IT. De rode draad door zijn carrière betrof de volwassenheid van IT-dienstverlening en de aansluiting bij de bedrijfsvoering van de klanten. Door IT-afdelingen te helpen op een hoger volwassenheidsniveau te komen, is hij in staat om zicht te richten op Enterprise Architecturen. Door uit te gaan van volwassenheid in de techniek en besturing van de techniek, kon hij zijn focus verleggen naar organisatorische aspecten als mensen en processen.

Wanneer de regievoering door de IT-organisatie een bepaald niveau van volwassenheid bereikt, zijn de klanten in staat om haar bedrijfsvoering ook te gaan transformeren, en op een volwassen manier. Deze regievoering is noodzakelijk omdat de IT-organisatie niet alles meer zelf kan ontwikkelen en bijhouden. Zij gebruiken in steeds grotere mate clouddiensten voor het leveren van specifieke aspecten van IT-diensten.

Wanneer de regievoering op de clouddiensten volwassen genoeg is, kan de transformatie naar een “Digital Enterprise” in worden gezet. De klant kan zich richten op de organisatorische aspecten, menselijke handelingen en processen van de bedrijfsvoering en deze verregaand automatiseren. Tom heeft al meerdere klanten geholpen deze nieuwe digitale wereld te ontdekken.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com