Trainingen

Boek succes met cloudtechnologie

In een digitale transformatie ga je van IT operations over op Cloud Operations. Dit heeft gevolgen voor de manier waarop jij en je collega’s werken. Met onze trainingen helpen wij je om succesvol te zijn in de nieuwe situatie. Klik op onderstaande trainingen en meld je aan! 

Cloud Computing for Business Leaders & Decision Makers

Het zijn niet alleen techneuten die alles willen zien en horen van de laatste cloudontwikkelingen. Dit is even belangrijk voor business leaders en decision makers! Om deze doelgroep ook te kunnen bedienen, hebben we een training speciaal voor hen ontwikkeld. Hierin hebben we het niet alleen over Cloud, maar ook over de Digital Enterprise, het nut en de noodzaak van bi-modal IT, de positionering van de verschillende cloudmodellen en de invloed van de laatste technologische trends. Kortom: het échte (Hybrid) Cloud verhaal, zonder marketing, in één dag.

Multi Cloud Training

Het belang en potentieel van Multi Cloud voor organisaties lijkt inmiddels bevestigd. Toch blijft onduidelijk wat Multi Cloud precies inhoudt en wat het vooral níet betekent. In deze tweedaagse Multi Cloud Training behandelen wij de terminologie, techniek (architectuur), de impact van Cloud op de organisatie en het zélf starten met Multi Cloud. Kortom, een training die de IT-managers, Cloud Architects en de Business Consultants in uw organisatie niet mogen missen!

Cloud Governance Training

Hoe richt je Cloud Governance in zonder de innovatieve kracht van de cloud teniet te doen? In deze training geven we pragmatische handvaten voor het inrichten van een governance structuur waarbij we integreren met bestaande organisatiemodellen en werkwijzen zoals; SAFe, DevOps, Run vs Change en het Cloud Center of Expertise.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com